Välkommen till Göteborgs Renoveringar

Slå en signal på 031 – 308 80 06 eller fyll i formuläret nedan!

  Erfarna snickare

  Vi har koll på allt när det kommer till bygg och jobbar alltid enligt branschstandard.

  Gratis offert

  Begär en gratis offert via webbformuläret eller ring oss och berätta om din renovering!

  Använd ROT-avdrag

  Använd ROT-avdraget när du anlitar oss och dra av 30 % på arbetskostnaden!

  Badrumsrenovering Ljungskile

  Vi har all expertis inom vårt byggföretag för att hjälpa dig med din badrumsrenovering i Ljungskile. Vi har egna plattsättare som kan kakla badrum, lägga klinker och sätta tätskikt. Vi har även elektriker, målare och rörmokare som är experter på badrum och att renovera snabbt och effektivt.

  Att renovera badrum

  Eftersom vi har arbetat tillsammans i många år så har vi goda rutiner för att se till att det blir prisvärt att renovera badrum. Vi vet att det är lika viktigt att hålla budget som att hålla en hög standard på arbetet! Om du vill veta mer om pris på att renovera badrum i Ljungskile så begär en gratis offert från oss.

  Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet

  Pris på att renovera kök

  För att få reda på vad det kostar att renovera kök Ljungskile så begär en gratis offert från oss! Vi lämnar alltid bra garantier vid renovering av kök och montering av kök. Vi erbjuder helhetslösningar för att kunna ge bra pris när du ska renovera kök. Vi har egna elektriker, rörmokare, målare, snickare och vi sköter även plattsättning och rivning av kök. Vårt fokus ligger på att ge dig ett kök av hög kvalitet till ett bra pris.

  Köksrenovering Ljungskile

  Vi hjälper er gärna planera er köksrenovering Ljungskile – och om ni undrar över pris på köksrenovering så begär en gratis offert på köksrenovering från oss till att börja med. Vi har lång erfarenhet av att renovera kök och vi vet att köksplanering Ljungskile är en viktig start på ett stort projekt, så lått oss hjälpa er planera kök så att det blir riktigt bra från början till slut! Vi är lyrhörda och tycker det är viktigt att köket blir precis som ni vill ha det.