Köksrenovering i Göteborg

Letar du efter en byggfirma som har en prisvärd paketlösning för din köksrenovering? Välkommen till oss. Vi är experter på både kök och badrum och vi kan alltid ge dig ett bra pris på köksrenovering Göteborg. Vår hemlighet, som inte är någon hemlighet – är att vi har all expertis inom firman vilket innebär att vi inte behöver hyra in dyra konsulter för att renovera kök i Göteborg, vi kan sköter allt på egen hand – vilket ger oss full kontroll över resultatet.

Eftersom vi är vana att arbeta tillsammans och har plattsättare, elektriker, snickare, målare och rörmokare i en och samma byggfirma så arbetar vi mer effektivt än många andra byggfirmor. Det är viktigt för oss att hålla en hög standard på våra köksrenoveringar och det kan vi göra genom att ha all expertis vi behöver inom firman. Vi vet att vi kommer att leverera ett förstklassigt kök till dig och det lämnar vi självfallet garanti på. Vill du veta mer om priser för våra tjänster – kontakta oss via webbformuläret eller ring till oss!

Köksmontering i Göteborg

Har du redan hittat köket du vill ha så kan vi hjälpa dig att montera upp det enligt alla säkerhetsföreskrifter och bokens alla regler. När vi utför köksmontering lämnar vi garanti och kvittens på att det utförts rätt och riktigt – dessa kan vara bra att ha om det skulle hända något oförutsett och du behöver ta kontakt med ditt försäkringsbolag.

Plattsättare / Kakelsättning

Eftersom vi är måna om att hålla en hög standard så har vi våra egna plattsättare inom firman. Många andra byggföretag hyr in elektriker, plattsättare och rörmokare. Vad som särskiljer oss är att vi har all kompetens inom samma arbetslag vilket gör att vi alltid kan garantera ett bra resultat på varje renovering vi utför.

Köksplanering

Att planera en köksrenovering kan vara lurigt för den utan erfarenhet, det är mycket att tänka på och om du behöver hjälp med att planera och utforma ditt nya kök så kan vi vara där och guida dig genom processen. Vi har utfört fler köksrenovering i Göteborg än vi kan räkna till och köksplanering gör vi i sömnen (ibland bokstavligen talat).

Välja rätt kök

Det finns många fina kök där ute – men det gäller att vi hittar rätt kök för dig och dina behov. Ett bra kök är ett kök man vill vara i, där man kan ta sin tid och laga mat, äta en lång frukost och slappna av. Ett kök man är stolt över, där matlagning och konversation flyter på – man säger ofta att köket är hemmets hjärta, alltså är det ett livsviktigt rum!

Helhelslösning

Vi erbjuder helhetslösningar när det kommer till köksrenovering – för att ha full kontroll över resultatet och leverera ett kök av riktigt hög kvalitet till dig så har vi egna snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare inom firman. Det gör oss effektiva och säkra på att vi levererar samma höga kvalitet på varje arbete vi utför.

Pris för köksrenovering?

För att få en uppfattning av pris för att renovera ditt kök, begär en gratis offert från oss via formuläret. Ungefärliga priser för ett normalstort standardkök; material runt 50,000-100,000kr. Arbetskostnad runt 80,000kr minus ROT-avdrag på 30 % vilket gör att det landar på ca 50,000kr. Totalt 100,000-150,000kr.

Offertförfrågan

    Garanterad kvalitet

    Vi vill att du skall veta att vi värnar om dig som kund och att vi kommer att göra vårt bästa för att du skall bli nöjd med vårt arbete. Du är i trygga händer när du anlitar oss eftersom vi alltid lämnar minst 10 års garanti på utfört arbete. Vi har all expertis inom firman så att vi kan leverera samma höga standard i varje arbete vi utför.

    Rättvist pris

    Vi kan inte lova dig den billigaste renoveringen, men vi kan lova dig den mest prisvärda. Vi sätter våra priser med kunden i åtanke. Det är viktigt för oss att du känner dig nöjd med både resultat och pris och därför arbetar vi ständigt med att effektivisera vårt arbete så att vi kan hålla nere priserna utan att tumma på kvaliteten.