Badrumsrenovering

Vi är en byggfirma som fokuserar på att renovera badrum Göteborg, om du letar efter en paketlösning är vi rätt byggfirma för dig. Vår idé är att erbjuda helhetslösningar och därför har vi egna plattsättare, elektriker, snickare och målare vilket gör att vi kan ha ett lägre pris på badrumsrenovering Göteborg. En badrumsrenovering är en bra investering för att höja värdet på bostaden, men det är också ofta en stor investering så det är viktigt att man gör ett bra val av hantverkare.

 

Hos oss är du i trygga händer, vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och våra kunder har varit mycket nöjda med oss. Oavsett om du är ute efter ett riktigt lyxigt badrum eller något lite mer blygsamt så har vi idéer för att hjälpa dig få så mycket som möjligt för dina pengar. Vi är med dig hela vägen, från att du börjar planera din renovering till finputsningen på slutet. Vi värnar om dig som kund och du är varmt välkommen att kontakta oss om du undrar något.

Fuktskada Badrum

Har du fått en fuktskada i badrummet? Tråkigt! Men vi löser det för dig, vi har under åren arbetat fram goda rutiner för att åtgärda fuktskador i badrum och kan erbjuda dig effektiv återställning av ditt badrum. Beskriv ditt ärende via offert-funktionen på hemsidan eller ring upp oss så kommer vi ut och inspekterar fuktskadan.

Kakelsättare / Plattsättare i Göteborg

Vi är måna om att hålla en hög standard på våra renoveringar och har egna plattsättare inom firman. De flesta byggföretag hyr in elektriker, rörmokare och plattsättare Göteborg. Vad som särskiljer oss är att vi har all kompetens inom samma arbetslag vilket gör att vi alltid kan garantera ett bra resultat på varje jobb vi utför.

Renovera Tvättstuga

Tvättstugan är oftast inte det rum man vill lägga mest pengar på – vi har förstående för detta och utför därför oftast renovering av tvättstuga så snabbt och effektivt som möjligt. Självfallet ser vi till att allt utförs med yrkesmannamässig professionalitet och vi tummar aldrig på kvaliteten även om vi vill hålla nere priset på en renovering.

Renovera Toalett

Renovera toalett är ett av våra favoritjobb eftersom man har en begränsad yta och måste tänka till för att få maximal komfort och funktion ur rummet, samtidigt som det skall vara estetiskt tilltalande. Behöver du hjälp att planera din renovering av toalett, kontakta oss via hemsidan så hjälper vi dig!

Badrumsmöbler

Vi kan hjälpa dig att hitta prisvärda badrumsmöbler i Göteborg som passar till ditt badrum, vi kan även modifiera badrumsmöbler eller bygga specialanpassade möbler för ditt badrum. Vår långa erfarenhet av att renovera badrum har gett oss stor förståelse för badrumsdesign så vi kan alltid vägleda dig till bra val av inredningsdetaljer för funktion, komfort och estetik.

Golvvärme / Fuktspärr

Visst är det skönt att gå upp tidigt på morgonen och ställa sig på ett uppvärmt kaklat badrumsgolv? Det kan göra skillnaden mellan en bra start på dagen och… en mindre bra start på dagen. Vi hjälper dig installera golvvärme om du vill unna dig en extra skön badrumsupplevelse, varje dag. Vi rekommenderar även fuktspärr i alla badrum för säkerhet.

Offertförfrågan

    Garantier

    Vi är mycket måna om att du som kund skall känna dig trygg när du väljer oss för att ta hand om din el. Vi är dessutom säkra på att våra arbeten håller i längden och utförs på rätt sätt, därför lämnar vi alltid en garanti om minst 10 år efter utfört arbete. Vårt fokus är att göra dig 100 % nöjd så att du väljer oss igen.

    Förmånligt pris

    Vi är stolta över att många av våra kunder kommer tillbaka och väljer oss igen. Det är precis så vi vill ha det. Därför arbetar vi alltid med att sätta rättvisa priser och tummar aldrig på kvaliteten.  Du kan vara säker på att våra priser är konkurrenskraftiga och att du kommer att få valuta för pengarna. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via formuläret till vänster eller genom att ringa oss!